073 - 851 85 82 info@tenantsolutions.nl

Advies

bij huur en koop

Aanhuur en Koop van Vastgoed 1

Aanhuur van vastgoed

Gaat u op zoek naar een nieuwe locatie of heeft u de perfecte locatie al gevonden? Tenant Solutions kan u in beide scenario’s bijstaan met raad en daad. Als u nog op zoek moet naar een nieuwe locatie kunnen wij met Huisvesting A t/m Z bijstaan in het gehele traject voor u begeleiden.

Het komt ook vaak voor dat u al een bedrijfsruimte of kantoorruimte heeft gevonden. Schakel in dat geval in een zo vroeg als mogelijk stadium een adviseur in die namens u de best mogelijke huurovereenkomst kan uit onderhandelen. Tenant Solutions staat u in het gehele traject, tot en met de oplevering, bij.

Een goede huurovereenkomst is niet hetzelfde als een goede huurprijs. uiteraard zullen wij de gevraagde huurprijs toetsen aan de markt, vergelijkingen maken en alternatieven aandragen, maar  bekijken we het gehele financiele plaatje. Welke servicekosten gaat u als huurder betalen en is dit marktconform? Daarnaast zijn er in de huurovereenkomst en algemene bepalingen talloze aspecten die direct invloed hebben op het financiele plaatje.

Tenant Solutions kijkt verder dan alleen naar de “deal”. Wij denken graag mee met uw strategie en zullen u adviseren bij het aangaan van de huurovereenkomst zodat deze zo veel mogelijk aansluit op uw toekomstvisie. Het is belangrijk om goede afspraken te maken over tussentijdse opzegmogelijkheden maar ook over mogelijkheden tot uitbreiding.

Aankoop van Vastgoed

Het kan ook interessant zijn om een bedrijfsruimte of kantoorruimte te kopen. Vaak gaat dit over grote bedragen en wordt je als zakelijk koper door de wet gezien als “professional”. Dit terwijl het kopen van vastgoed geen dagelijkse kost is. Ook in dit geval kan Tenant Solutions u uitstekend begeleiden. Wij toetsen niet alleen de vraagprijs maar assisteren bij het geheel traject. Juridisch en bouwkundig onderzoek zijn hierin belangrijke aspecten. Tenant Solutions werkt met een netwerk van betrouwbare en kundige partners die aanvullende diensten kunnen leveren zodat u exact weet wat u koopt en niet voor verassingen komt te staan. Door gebruik te maken van onze diensten en expertise kunt u de beste voorwaarden bedingen en scherpe onderhandelingen voeren bij de aankoop van vastgoed.

Tarieven

Geen pand en geen traject is hetzelfde. Wij doen u in alle gevallen, voordat we met elkaar in zee gaan een heldere aanbieding waarbij u precies weet hoeveel onze dienstverlening u kost. In de meeste gevallen verdienen wij onszelf terug omdat we voor onze klanten significante besparingen kunnen realiseren. Indien op een transactie niet direct een significante besparing kan worden gerealiseerd bent u in ieder geval verzekerd van een solide contract en afspraken in het voordeel van u als ondernemer. Geen vervelende verassingen achteraf.

Indien u een locatie op het oog heeft en u overweegt om u hierbij te laten adviseren komen wij graag bij u langs om, uiteraard geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u te bespreken.