073 - 851 85 82 info@tenantsolutions.nl

Huurovereenkomst

Heronderhandelen

De (her)onderhandeling van de huurovereenkomst

De expiratiedatum van een huurovereenkomst. Een cruciaal moment dat helaas niet altijd de aandacht krijgt die het verdient. Huurovereenkomsten worden vaak stilzwijgend verlengd terwijl het de uitgelezen mogelijkheid is om betere afspraken te maken. Verhuurders hebben hiermee veel ervaring en hebben mede door kennis van een intransparante markt een sterkere positie. Huurders zijn het hele jaar bezig met hun eigen “core business” en hebben vaak juist weinig ervaring met het onderhandelen van huurovereenkomsten. Tenant Solutions kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij inschatten welke heronderhandelingsmogelijkheden er zijn. 

Voldoet de locatie nog aan uw wensen? 

Ook toetsen wij de bestaande locatie aan de behoeften van uw organisatie. Sluit de huurovereenkomst nog wel aan op uw situatie? Soms is het noodzakelijk om te verhuizen en soms biedt de huidige locatie na aan aantal aanpassingen weer de mogelijkheden die voor u belangrijk zijn. 

Contractcheck

Huurovereenkomstcheck.nl is een unieke service die Tenant Solutions biedt. Tegen een scherp en laagdrempelig tarief beoordelen wij uw huurovereenkomst en voorzien u van een rapportage met daarin de nodige kennis en advies om een betere huurovereenkomst tot stand te laten komen. Zo kunt u de gesprekken met uw verhuurder voeren als sterkere gesprekspartner. Ook kunt u besluiten om de heronderhandeling door Tenant Solutions te laten doen. Dan bent u verzekerd van een sterke onderhandelingspartner en creëert u ook een zakelijke afstand met de Verhuurder zodat beslissingen op feitelijke en zakelijke gronden genomen kunnen worden.