073 - 851 85 82 info@tenantsolutions.nl

Bedrijfsruimte, kantoor of winkelruimte huren?

 

Kantoor- of bedrijfsruimte huren is een ingewikkeld proces, laat je daarom adviseren en begeleiden door een expert die enkel aan uw kant van de tafel zit, juist bij het kopen van vastgoed. Tenant Solutions is dé huisvestings adviseur voor bedrijven. Wij treden enkel op voor gebruikers van bedrijfspanden, winkels en kantoren. Kopers en huurders dus.

Makelaars hebben veel belang bij het verhuren en verkopen van vastgoed. Daar komt tenslotte het grootste gedeelte van de omzet van makelaarskantoren vandaan. In de gevallen dat makelaars namens kopers of huurders (aan)kopen of (aan)huren is de kans heel groot dat de verkopende of verhurende partij een goede bekende van de makelaar is. Het is dus hoog tijd voor evenwicht en helderheid in de vastgoedmarkt. Van het bepalen van de strategie en programma van eisen tot een solide contract met de beste voorwaarden voor de huurder of koper.

 

Meer over Tenant Solutions.

 

Diensten

Onze Diensten

Tenant Solutions adviseert bedrijven bij diverse huisvestingsvraagstukken. Loopt uw huurovereenkomst bijna af? Laat deze dan door ons beoordelen en u adviseren over eventuele mogelijkheden voor heronderhandeling. Ook vinden wij voor uw bedrijf de beste locatie voor  en zorgen daarnaast ook voor de meest gunstige huur- of koopovereenkomst.

Bedrijfspand-of-kantoor-huren? Tenant Solutions

Muur met postit briefjes en projectplanning

Huisvesting van A t/m Z

Nieuwe huisvesting nodig? Wij begeleiden u bij het zoeken en vinden van passende huisvesting. Van eerste verkenning tot oplevering.
Bril liggend op contract

Contract Check

Betaalt u te veel? Zijn de afspraken goed vastgelegd? Een huurovereenkomst komt pas op tafel bij een conflict. Laat u hierbij adviseren!
Bedrijfsruimte of Kantoor Huren? 1

Huurders- en kopersbegeleiding

Uw ideale bedrijfsruimte al gevonden? Wij kunnen namens u onderhandelen om tot de best mogelijke deal en een goed contract te komen!
Bedrijfsruimte of Kantoor Huren? 2

(Her)-Onderhandeling

Loopt uw huurovereenkomst bijna af? Houd rekening met uw opzegtermijn en begin ruim op tijd met heronderhandelen van het contract.
Bedrijfsruimte of Kantoor Huren? 3

Gratis Adviesgesprek

Denkt u na over nieuwe huisvesting voor uw bedrijf? Wellicht loopt uw huurovereenkomst bijna af en is er ruimte voor heronderhandeling. Wij komen graag bij u langs om u en uw bedrijf beter te leren kennen en te bespreken waar onze dienstverlening van toegevoegde waarde voor uw bedrijf kan zijn.

Geen verplichtingen

Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en u houdt er altijd nuttige inzichten van grote waarde aan over!

Bedrijfsruimte of kantoor huren? Tenant Solutions

Lukasz van der Aa

Uw huisvestingsadviseur

Contact

Tenant Solutions

Stationsweg 27

5211 TV 's-Hertogenbosch

 

E: info@tenantsolutions.nl

T: 073 - 851 85 82

M: 06 - 52 43 64 98

 

KVK: 75192853